Kooykamp

 
Kooykamp is deelnemer aan op-Vakantie.nl > LangsdeKust.nl > opdeWadden.nl > op-Ameland.nl


Samenvatting van reviews van Kooykamp

Tot nu toe zijn 21 reviews geplaatst.


Algemeen

Locatie

Faciliteiten

Schoon

Comfort
Prijs/
Kwaliteit

Wij hanteren ons reviewbeleid.

Lissy Bernhardt - Vriendengroep in okt 2022

Ein gemütliches und sehr schönes Haus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und freuen uns auf das nächste Jahr.
  • Das Haus war sehr gemütlich und liebevoll eingerichtet
  • Die Lage ist perfekt
  • Gemütlich und die Küche ist gut eingerichtet


Sigrid - Gezin met jonge kinderen in okt 2022

Aanrader, maar bovenste verdieping krap voor 6 personen
  • Vloer was nog stoffig, de rest was schoon
  • opgeknapt en zeer volledig huis, boven is het wel erg krap, maar zeer functioneel ingericht


Heike W. - Familiegroep in okt 2022

Gemütliche Herbsttage auf Ameland
  • Sehr gemütliches Haus, sehr gut ausgestattet und geschmackvoll eingerichtet. Wir hätten uns in dem schönen großen Garten noch eine Sonnenterrasse mit Windschutz gewünscht.


Thomas Kunstler - Gezin met jonge kinderen in okt 2022

Schöne Lage
  • es war einmal Bettwäsche zu wenig, wurde aber sofort nachgeliefert! Ansonsten alles bestens!


Anoniem - Ouder stel in sep 2022

Terugkomhuis
  • Het zou fijnzijn als er een klein stenen terrasje zou komen bij de tuin ingangsdeur. Zodat je minder rommel en zand naar binnen loopt.


Klaus Epping - Familiegroep in sep 2022

Erholung pur


Anoniem - Gezin met jonge kinderen in aug 2022

Wunderschönes Erholungsparadies


Anoniem - Familiegroep in jul 2022

Ein tolles Haus in einer wunderschönen Lage. Wirklich einziges Manko war die sehr steile enge Treppe nach oben.
  • Schwierig war die steile Treppe für meinen sehr großen Mann und die sehbehinderte Oma.


Frank Schmidt - Ouder stel in mei 2022

Wunderbarer Urlaub


Mijke - Familiegroep in feb 2022

Fijn eilandhuisje
  • Van alle gemakken voorzien, ook heerlijke bedden!


Jansen - Gezin met oudere kinderen in okt 2021

Prettig huis, mooi uitzicht
  • Fijn gelegen tegen het bos, weiland met dieren als uitzicht, niet ver van strand en wad
  • Prima basisfaciliteiten: wc/douche, schuur, smart TV, rijk uitgeruste servieskast
  • Prettige inrichting
  • Nederlandse TV zenders lastig in te stellen


Mirjam Honders - Ouder stel in jul 2021

heerlijk huis


A. Ouwehand - Gezin met jonge kinderen in okt 2020

Heerlijk verblijf op Ameland
  • Prachtige ligging vrij zicht en aan het bos.
  • Goed meubilair, lekkere bedden en een prima douche


Ulrike - Familiegroep in sep 2020

Ulrike


Liesan - Jong stel in sep 2020

Heerlijk


Anoniem - Ouder stel in aug 2020

Schnuckeliges Häuschen! Klein aber oho :-))
  • Sehr ruhig und dennoch zentral gelegen.
  • Schlicht, geschmackvoll und bequeme Sofas und Matratzen
  • Für ältere ist die Stiege sicher schwierig aber das Haus ist einfach zauberhaft
  • soweit ok.. aber Kaffeemaschine und Abfalleimer waren sehr verschmutzt.
  • ein Toaster wär super


Mirjam Honders - Gezin met oudere kinderen in jul 2020

Super
  • Heerlijke plek we komen er al jaren
  • Een heel fijn huis , ik mis alleen na de verbouwing kastruimte op de slaapkamers .. je kunt geen kleding ophangen

Reactie van de verhuurder Waddenreisburo Gunda Ameland

Wij hebben uw tip doorgegeven aan de eigenaar.


Ralf - Gezin met oudere kinderen in jul 2020

In alle rust ontspannen
  • Modern en smaakvolle inrichting met alles wat nodig is, 2 slaapkamers zin aan de krappe kant voor volwassenen!
  • Mooie ligging


A. Hartog - Familiegroep in jun 2020

Een voltreffer!!
  • De 1000 m2 is zo fijn voor kinderen.
  • Een parasol voor kleine kinderen zou fijn zijn.
  • Handdoek haakjes voor in de keuken

Reactie van de verhuurder Waddenreisburo Gunda Ameland

Wij hebben de opmerkingen aan de eigenaar doorgegeven. Bedankt hiervoor.


Prins - Gezin met jonge kinderen in jun 2020

Aanrader
  • Fijne locatie, grote tuin, goede keuken, prima bedden, veel faciliteiten, modern ingericht.
  • Er staan 6 bedden, maar ik zou er niet met 6 volwassenen willen verblijven


Feenstra - Gezin met jonge kinderen in mei 2020

Heerlijk rustig huis. Topvakantie
  • Dicht bij strand, bos en vuurtoren
  • Vrij uitzicht
  • Zeer uitgebreide inboedel
  • Goede bedden en goed meubilair
  • Een windscherm buiten zou bij oosten wind wel handig zijn
  • Een nachtlampje bij de steile trap

Reactie van de verhuurder Waddenreisburo Gunda Ameland

Wij hebben uw opmerkingen aan de eigenaar doorgegeven. Hartelijk dank
hiervoor


Meer info van Kooykamp
Informatie over vakantie op op-Ameland.nl:
Voorpagina Lastminute Beschikbaarheid
op-Ameland.nl is onderdeel van opdeWadden.nl
opdeWadden.nlLastminuteBeschikbaarheidWaddengidsNoordzeekustgidsMeer Vakantie...

© 2000-2022 op-Ameland.nl                       Privacyverklaring                 Sortering Zoek & Boek resultaten