Stroper

 
Stroper is deelnemer aan op-Vakantie.nl > LangsdeKust.nl > opdeWadden.nl > op-Ameland.nl


Samenvatting van reviews van Stroper

Tot nu toe zijn 17 reviews geplaatst.


Algemeen

Locatie

Faciliteiten

Schoon

Comfort
Prijs/
Kwaliteit

Wij hanteren ons reviewbeleid.

Familien aus NRW - Familiegroep 1 huisdier in jul 2024

Tolles Haus mit perfekter Lage
  • Zusätzlich wäre eine Teekanne und ein Toaster prima.
  • Prima wäre zusätzliche Ablagemöglichkeiten für Wäsche/ Kleidung im Schlafzimmer.
  • Das Haus ist sehr gepflegt. Der Kontakt zum Verwalter war sehr gut. Wünsche wurden sofort umgesetzt. Toll, daß man das Schwimmbad mit nutzen darf. Ein höherer Wasserdruck wäre toll.


Heinrich Thelker - Gezin met oudere kinderen in jul 2024

Gut zufrieden mit dem Haus .


Mona - Familiegroep 1 huisdier in mei 2024

Super Aufenthalt!


Anoniem - Familiegroep 1 huisdier in mei 2024

Tolles Ferienhaus


Dijkstra - Familiegroep in mei 2024

Interieur
  • Graag grote Zwiffer. We moesten elke dag stofzuigen en met 3 kinderen ontkom je er niet aan aan

Reactie van de verhuurder Waddenreisburo Gunda Ameland

We hebben de tip aan de eigenaar doorgegeven.


jeanet - Familiegroep in apr 2024

Zeer tevreden


Anoniem - Vriendengroep 1 huisdier in apr 2024

Weekend weg met vrienden en kindere


Chantal de Vos - Vriendengroep in mrt 2024

Heerlijk huis om te verblijven
  • De faciliteiten in de keuken hadden iets uitgebreider gekund


Sabrina K. - Familiegroep 1 huisdier in mrt 2024

Tolles Haus, sogar für Rollstuhlfahrer
  • Sehr sauber und modern eingerichtet. Wir waren mit vier Erwachsenen und zwei Kindern dort. Das Haus war perfekt dafür. Wir hatten einen Rollstuhl Fahrer dabei. Dank der begehbaren Dusche ohne Türschwellen war es überhaupt kein Problem!

Reactie van de verhuurder Waddenreisburo Gunda Ameland

Wie schön, dass alles gut funktioniert hat.


M. Bonninga - Gezin met jonge kinderen in feb 2024

Mooi, modern vakantiehuis met royale woonkamer


Anoniem - Gezin met jonge kinderen in aug 2023

Mooie bungalow!
  • 10


Heinrich Thelker - Gezin met jonge kinderen in jul 2023

Tolles neues Haus mit Komfort
  • Objekt war super
  • Ruhig und erholsam
  • Recht gute Ausstattung
  • Manche Fussleisten hatten noch Staub


Ingrid Roettger - Gezin met oudere kinderen in apr 2023

Hervorragend
  • Vermittlung und Kommunikation unkompliziert und gut. Schön eingerichtetes Haus. Gut durchdacht für mehrere Personen. Ruhige und gute Lage.


Anoniem - Familiegroep in apr 2023

Ruime vakantiewoning centraal op het eiland


Bontjer - Familiegroep meerdere huisdieren in mrt 2023

Genoten
  • Altijd genieten op Ameland! De stroper is een nette/verzorgde huisje waar je alles hebt wat je nodig bent. Ook fijn de extra toiletten en badkamer.
  • De matrassen lijken heerlijk te liggen, dit was helaas niet het geval. We hadden alle 4 rugpijn en stijve spieren.
  • Ik miste een welkomstmapje met misschien hondenkoekjes voor de hondjes die mee mochten. Daarnaast een uitleg dat je achter het huisje direct een natuurgebied (bos/duingebied) hebt. Kwam ik zelf later achter. En wat er allemaal te doen is, de highlights die jullie aanbevelen.

Reactie van de verhuurder Waddenreisburo Gunda Ameland

Dank voor de reactie maar helaas blijven matrassen altijd subjectief. Voor informatie wat er allemaal te doen is en
wandelroutes zijn er voldoende websites om te bekijken.


Anoniem - Familiegroep in feb 2023

Nieuw fris huis!
  • Huis is nieuw gebouwd, ziet er goed uit. Fijne grote ruimtes. Ook heerlijk om met groter gezin/familie te verblijven


Toos Sterkenburg - Familiegroep 1 huisdier in dec 2022

Een aangename verrassing
  • Prachtig bos en heide wandelgebied in de buurt
  • Aan alles is gedacht, veel zorg besteed aan de inrichting
  • Overtrof de verwachting


Meer info van Stroper
Informatie over vakantie op op-Ameland.nl:
Voorpagina Lastminute Beschikbaarheid
op-Ameland.nl is onderdeel van opdeWadden.nl
opdeWadden.nlLastminuteBeschikbaarheidWaddengidsNoordzeekustgidsMeer Vakantie...

© 2000-2024 op-Ameland.nl                       Privacyverklaring                 Sortering Zoek & Boek resultaten